Kayıtlar

Nisan 5, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Matematik Hocam "Hayriye Yılmaz"

Resim
Hayatımızda her zaman bir ilk olur. Her ilkte insanın içine mutluluk ya da hüzün doldurur. Ben kötü bir ilkimin sonucunda yazmış olduğum kitabımı size vermekten gurur duydum. 31.03.2017 (Tarihi gecikti ama daha yeni fırsat buldum.)

Sınıf Hocam "Zuhal Dadaş Karataş"

Resim
Hocam hatırlar mısınız ilk dersimize girdiğiniz günü? İçimden kim bu diye geçiriyordum. Herhalde anlaşamayacağız diye endişeleniyordum. Derste kurallarınızı öyle bir saydınız ki endişelerime hak verdim. O dersin çıkışında ilk günlerden fazla açılmayayım diye elime de aylar öncesinden başlı olan kitabı bitirmeye çalıştım. İlk defa tarihi bir roman okuyordum ve o kitabın üzerine onlarca kitap bitirmiştim. O kitabı okurken benim adımı öğrendiğinizi fark ettim. bu kadar kısa sürede öğrendiğinize sevinmiştim... Bana vermiş olduğunuz moraller le bu kitabı sonlandırdım. Hiç bir öğretmenden bu kadar esinlenmemiştim. Umutlarımızı yitirmemiz gerektiğini bunların elbet gelir geçici olduğunu öğrettiniz. Boş tenekeye vurulduğunda da ses çıkar demiştiniz o boşları görüyorum etrafımda ve yine size hak verdim... 31.03.2017 Cuma gününden hatıra bir fotoyala birlikte bir sınav hatırası Zamansızın geldi, uzaklardan bir el Umutlarım yıkılmış, yerle bir olmuş Hayallerim, umutsuzluk

Erbaa Milli Eğitim Müdürü "Bekir Aslan"

Resim
04.04.2017 tarihinde Erbaa milli eğitim müdürü Bekir Aslan'a kitap hediye ettik. Bu görüşmeyi sağlayan okul idaresine buradan teşekkürlerimi sunuyorum..